Om oss

Technology at your service

Fordi vi tror at teknologien er ment til å tjene, og ikke herske over brukeren. Vi er opptatt av at våre kunder skal slippe å bruke tiden sin på møysommelig vedlikeholds- og feilsøkingsarbeid som ikke bringer inntekt. Derfor legger vi vår stolthet i å levere løsninger som er enkle å bruke, blender inn i miljøet, og som samtidig er klare for morgendagen.

Visjon

Steffensen Multimedia AS skal være et innovativt selskap som ved hjelp av nyskaping og kreativitet hjelper kundene med å ta i bruk teknologi på de måtene som tjener dem best. Selskapet skal være en attraktiv arbeidsplass og et godt eksempel på bærekraftig drift innenfor vår bransje. Vi skal igjennom ulike initiativ, og med en raus ånd, ta ansvar for samfunnet rundt oss.

Kjerneverdier

Historie

Steffensen Multimedia ble etablert som et enkeltpersonforetak i 2009, og har siden den gang betjent bedriftsmarkedet med et bredt spekter av produkter og tjenester innenfor AV, kringkasting og sikkerhet. I 2015 ble selskapet omdannet til aksjeselskap, heleid av Aleksander Steffensen.